Hot Smoking Web Sites


Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 36 of 36

Thread: Batch Downloads

  1. #26
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,229
    Posts Per Day
    0.45
    Thanked: 19809

    Default

    thank you for the prompt response

    I reinstalled but I have the same problem
    what I'm downloading are "attachment.php.html" files

    I tried this page and another one
    http://www.smokingfetishkingdom.com/...ad.php?t=27468

    I used this program in this forum for a pair of months and it worked fine for me until the previous week: it worked ok for the 1st file,than it started downloading those html files

    I didn't touch settings if not only for adding more file extensions as avi and others (way before this problem) in the fast filtering and it was all ok

    the rename setting is default: *name*.*ext*


    who knows...

  2. #27
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    65,395
    Posts Per Day
    21.84
    Thanked: 1190659

  3. #28
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,229
    Posts Per Day
    0.45
    Thanked: 19809

    Default

    thank you for the link,I installed net framework before using downthemall in this forum,so it could be not net framework per se but one of its updates

    I have that clickonce addon (0.0.0) and deactivated it,but seems it isn't enough
    I was aware I had it but never touched it

    now I read here
    http://blogs.msdn.com/brada/archive/...r-firefox.aspx

    I don't know,I unisntall?I give up?
    not for the uninstallation itself that's step by step,but this war between MS and antiMS,I don't know where's the truth (MS isn't that good indeed) and the risks,I'm a little confused,lol

    I don't use proxies

    sorry for all these bothers

  4. #29
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,269
    Posts Per Day
    0.48
    Thanked: 246

    Default

    Am using BID with Vista. Used to download fine but after a recent BID update all I see are outlined frames where thumbnails used to appear and file names (no thumbnail pictures) except that avatrs do display. I know the preference seems to be for Down Them All but I did pay for BID and when working it works well.

    I have tried various "regular expressions" but to no avail. Also, no help on the BID website.

    Any help would be appreciated.

  5. #30
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    21,193
    Posts Per Day
    9.16
    Thanked: 40341

    Default

    Quote Originally Posted by Maupassant View Post
    To download all pics/clips from a page rapidly, I suggest to use the DownThemAll! extension for Firefox :
    http://www.downthemall.net/howto/features/

    But you have to configure it the right way :

    _Right-click on a page and select "DownThemAll!..."
    _Select "Links" on the top left.
    _Choose where you want to save the files
    _Add "attachmentid" in fast filtering

    Now you can browse and download all you want from SFK. Just go to a page with pics and vids, right-click on the page and select "dTa OneClick!", or go back to the summary page and click on the attachments list button (see my included capture) if you want to download all attachments in a thread (instead of all attachments on a given page).

    Another suggestion, this one for all browsers (I didn't try it myself) :
    http://antibody-software.com/web/ind...ask=view&id=33

    OK I must be doing something wrong. I follow the instructions, as I understand them, and DTA tries to download a bunch of HTML files. I have selected the three boxes in privacy preferences. Am I missing something silly, or is this an anomaly?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	screencap_2.jpg 
Views:	24 
Size:	352.1 KB 
ID:	930027   Click image for larger version. 

Name:	screencap_3.jpg 
Views:	23 
Size:	369.1 KB 
ID:	930028  
    Last edited by Maupassant; 01-10-2011 at 23:27.

  6. #31
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    65,395
    Posts Per Day
    21.84
    Thanked: 1190659

    Default

    It happens to me from time to time (not often). Not sure what I do to fix it. Try to empty your cache and restarting your browser.

  7. #32
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,229
    Posts Per Day
    0.45
    Thanked: 19809

    Default

    with the new update works even with netframework installed

    I missed this software

  8. #33
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1,414
    Posts Per Day
    0.59
    Thanked: 3897

    Default

    I feel like such an idiot because I have actually had this program *DTA working before. Now instead of pics I get a bunch of attachment php files. Anyone know what I am doing wrong?
    Thanks!

  9. #34
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1,414
    Posts Per Day
    0.59
    Thanked: 3897

    Default

    Never mind! You can't use the program if you are in "private mode".

  10. #35
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    65,395
    Posts Per Day
    21.84
    Thanked: 1190659

    Default

    Good to know. Thanks.

    Quote Originally Posted by slayer4ever View Post
    Never mind! You can't use the program if you are in "private mode".

  11. #36
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    65,395
    Posts Per Day
    21.84
    Thanked: 1190659

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •